ЖИЛИЩНА СГРАДА в кв. Бадема

В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ Е ЖИЛИЩНА СГРАДА  в кв. „Бадема” /гр. Хасково/, на ул. „Извор” № 8, в съседство до училище „Кирил и Методий” и Финансово стопанска гимназия.

Настоящият проект представлява изграждане на представителна и функционална сграда, с разнообразно и практично вътрешно разпределение на жилищата.

По проект са предвидени два входа А и Б, с по пет етажа и общо 38 апартамента с гаражи и паркоместа и 4 магазина. Вход „Б” е почти завършен предстои издаване на акт 16, а вход „А” е в процес на изграждане на етап груб строеж.

Сградата е предвидена да бъде изпълнена с монолитна стоманобетонна конструкция, която е съобразена с действащите нормативни изисквания. Всички зидарии ще бъдат изпълнени със висококачествена червена тухла.

Общите частите са предвидени с  луксозни материали.

Дограмата на жилищата е от петкамерен  PVC  профил, с двоен стъклопакет.

Интериорните врати ще бъдат от ламиниран MDF, а вратите за санитарните помещения от алуминиев профил. На всяко жилище ще бъде монтирана блиндирана входна врата съгласно одобрения проект.

Вътрешната повърхност на стените и таваните в жилищата ще бъдат завършени до степен на завършеност гипсова шпакловка, а подовете до цименто-пясъчна замазка, което позволява крайно покритие и настилка по избор на клиента.

Топлотехническата ефективност на сградата е обезпечена с топлоизолация по цялата фасада, тухлената зидария и намалените топлинни загуби от изолиращата PVC дограма с двоен стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Терасите , се предвиждат по детайл с вътрешно отводняване, хидро и топло изолация и мразоустойчив гранитогрес

Галерия


AKVA3

Akva3 Строителство
ул. П.Р.Славейков 10
Хасково, България.
Akva3 Недвижими имоти
ул. П.Р.Славейков 10
Хасково, България.
+359 (0) 38 661 588 +359 (0) 887 633 083
+359 (0) 38 661 544 +359 (0) 38 661 577
akva_3@abv.bg akva3@abv.bg
върни ме горе. Nicky Alexandrov